Ouderwetse Gezelligheid
op ut dörrep

Welkom Bie Brigitte...

 

In een gebied met veel wandel- en fietsroutes ligt ons café. Een gezellige plek tussen de Maas en het Julianakanaal. In de zomer geniet je van het prachtige uitzicht op ons ruime terras en in de koude maanden is het binnen lekker vertoeven bij de kachel. Koffie met echte Limburgse vlaai, een drankje en/of een hapje, wat wil een mens nog meer?! 

Er wordt vanalles georganiseerd, voor jong en oud. Check de agenda! Past niet iedereen in het café? Dan openen we de deuren naar het zaaltje en nemen dat erbij. Dit wordt ook gebruikt voor privéfeesten, bedrijfsbijeenkomsten en evenementen.

Uw viervoeter is welkom (aangelijnd) en krijgt bij binnenkomst altijd iets lekkers. Is hij/zij nat? Dan is het fijn als U even wacht in het portiek tot hij/zij zich even heeft uitgeschud. 


Bie Brigitte is een dorpscafé, wat in de winterperiode natuurlijk goed te merken is. Er wordt wat minder gewandeld en gefietst. Daarom hebben we besloten om de openingstijden aan te passen gedurende deze periode. Buiten deze openingstijden een hapje/drankje doen? Dat kan op reservering (vanaf 4 pers), dmv een berichtje naar 0653444820 of info@biebrigitte.nl

Groetjes en hopelijk tot gauw! 

Brigitte, Rob en de rest van het team


Bij zomerse avonden zijn we doordeweeks open tot 22:00 uur. Bij slecht weer sluiten we doordeweeks om 18:00 uur. 

Zeker weten of we nog open zijn? Bel of app: 0653444820
 

 

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map